Lembar Karet Silikon Kanggo Laminator Surya

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lembar karet silikon kanggo penet vakum

Lembar karet silikon kanggo pers vakum dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan sing darmabakti kanggo ndhukung pers vakum miturut permintaan pasar.
Lembar karet silikon kanggo pers vakum minangka komponen utama mesin press vakum, bakal menehi pengaruh langsung marang efektivitas film lan panggunaan biaya press vakum.
Lembar karet silikon kanggo pers vakum sing diproduksi dening perusahaan nggunakake bahan baku impor Jerman, nggunakake teknologi produksi paling apik lan peralatan teknologi canggih, produk kasebut tahan resistensi suhu dhuwur, resistensi penuaan, tahan korosi, ketahanan, fleksibilitas dhuwur, non beracun lan non polusi, tanpa rasa , lan material non-stick lumahing inert, mula dadi lembaran membran vakum elastis sing apik.

Rincian Produk

MODEL

Kekuwatan tarik (Mpa)

Kekuwatan nyuwek(N / mm) Atose(Shore A)

Breaking kepanjangan

%

Werna

pola

KXM21 6.5 26 60 ~ 75 450 Putihtransparan Loro-lorone lancar
KXM22 9.0 32 50 ~ 70 650 Klawutransparan Loro-lorone lancar

Membran silikon surya digawe nganggo karet silikon berkualitas tinggi ing pers vulkanisir jinis drum utawa penekan vulkanisir miturut panjaluk sing beda karo para pembeli. We erba gumantung ing manajemen canggih, teknik inovatif lan kontrol kualitas sing ketat kanthi bahan karet silikon sing apik lan mesin, ngrampungake masalah permukaan sing alus lan toleransi kekandelan mesin Vulkanisasi ROTOCURE, lan uga ngrampungake masalah jembar, dawa sing diwatesi lan sambungan sing ana ing mesin penekan vulkanisasi. Kasedhiya kanthi sukses tanpa gabungan lan dawa tanpa wates miturut keunggulan sing kasebut ing ndhuwur. Kita duwe pers vulkanisir jinis drum super jembar kanthi jembaré 4000mm lan produk berkualitas tinggi jembaré 3600mm maksimal tanpa gabungan. Karet silikon berkualitas tinggi kanthi kinerja anti-penuaan, resistensi ozon, tahan panas, isolasi listrik, resistensi minyak, resistensi pelarut, tahan korosi, tanpa polusi lan tanpa rasa, tanpa polusi. Nggarap udara, banyu, minyak lan medium liyane ing suhu -60 ° C - + 260 ° C (wayahe maksimal 300 ° C) kanthi stabilitas, reliabilitas lan permukaan sing ora aktif kanthi dhuwur tanpa lengket. Aplikasi kanggo doyo kabeh jinis gasket segel karet utawa khusus kanggo pers laminating vakum PVC, press laminating vakum lawang kayu, press laminating vakum kaca, press laminating vakum surya, press laminating panas lan press laminating card dll.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan