Hubungi Kita

Wuxi Cayce Mei Technology Trading Co., Ltd.

Alamat

Gate1509, C4, No. 298 Fangcheng Road, Xinwu District, Wuxi City, Provinsi Jiangsu, Wuxi, Jiangsu, China

Telpon

0086-15651565827

0086-13812135827

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita