Kain karet hypalon

Katrangan singkat:

Filsafat perusahaan kita yaiku menang pasar kanthi persaingan lan kerja sama, nggabungake kekuwatan kreatif, nggawe merek kanthi integritas, lan nenunake masa depan kanthi layanan.


Detail Produk

Tag Produk

Filsafat perusahaan kita yaiku menang pasar kanthi persaingan lan kerja sama, nggabungake kekuwatan kreatif, nggawe merek kanthi integritas, lan nenunake masa depan kanthi layanan.

Pita Hypalon minangka jinis produk tape sing dirancang dening perusahaan miturut permintaan pasar, khusus kanggo produk kanthi persyaratan khusus kanggo tahan cuaca lan retensi warna. Digunakake sacara wiyar ing pariwisata, konstruksi, keamanan lan nylametake ruangan, kabutuhan saben dinane, transportasi lan industri liyane, tape kanggo kapal pesiar, tape kanggo perahu karet, tenda ruangan, kolam kembung, ledakan minyak, mobil, sepur, kaca depan lan terpal tahan api, lsp.

1

Parameter Kinerja

1. Anti-ultraviolet, anti-oksidasi, suhu dhuwur lan tahan adhem, awet

2. resistensi Super tarik, luh lan pil

3. Nyenyet hawa sing dhuwur, tahan nyandhang, resistensi pengaruh sing kuat

4. Tahan api lan tahan api, jamur lan antibakteri, minyak lan polusi, resistensi asam lan alkali

5. Bisa digawe dadi tape warna sing luwih cerah sing ora gampang luntur

6. Jembaré lawang ≥1500mm, kekandelan 0,5-3.0mm

Karakteristik: 

1) Kain Hypalon nduweni permeabilitas udara lan gas liyane sing murah banget.

2) Kain Hypalon duwe resistensi moderat tumrap abrasi lan kompresi.

3) Kanthi hypalonl senyawa sing ati-ati duwe kekuwatan tarik sing apik banget.

4) Resistensi bahan kimia; tahan kanggo produk anorganik sing paling akeh.

5) Tahan iklim sing apik, bukti ozon, tahan panas lan tahan kimia.

6) Perusahaan kita nawakake macem-macem lembaran karet ing bahan saka NR / SBR / NBR, Neoprene, EPDM, Sillicon, Viton lsp

Kinerja: resistensi banget tumrap kinerja penuaan lan cuaca, resistansi korosi sing apik lan resistensi semangat, bisa diprodhuksi produk kanthi warna-warni lan ora gampang ilang.

Panggunaan Liyane: bisa digunakake kanggo ngasilake kain srengenge warna-warni, bus yacht lan kain rok transit.

Data teknis: Kandel: 0.6mm ~ 4.0mm

Kekuwatan tarik: 8 Mpa

Gravitasi spesifik: 1.4g / cc

Atose: 65 ± 5 (Shore A)

Elongation: 350%

Produk lembar kain karet liyane bisa disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan