Lembar Karet Silikon Kanggo Industri Kaca

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Lembar karet silikon kanggo industri kaca minangka komponen utama perusahaan sing nyedhiyakake dhukungan tungku laminasi vakum kaca miturut permintaan pasar.
Tungku vakum kaca laminasi nggunakake prinsip vakum, nggawe kaca digawe panas ing kahanan vakum, kanthi tekanan atmosfer, supaya gelas ing kantong vakum ditekan kanggo ngilangi hawa lan ora bisa nggawe gelembung, kantong vakum lagi digawe panas lan kahanan pompa vakum kanggo nggawe loro utawa luwih gelas lan EVA panas bareng.
Kantong vakum minangka bagean inti saka tungku laminasi vakum kaca, yaiku rong lembar karet silikon lan ujung segel silikon, lembaran karet silikon minangka komponen utama kabeh tungku laminasi, kualitase langsung mengaruhi kualitas produk kaca.

Nomer model

Kekuwatan sing kuat

Kekuwatan nyuwek

Atose

Breaking extensibility%

warna

pola

(Mpa)

(N / mm)

(Shore A)

KXM3111

6.5

26

55 ± 5

450

Transparan

Loro-lorone lancar

KXM3112

6.5

26

55 ± 5

450

Transparan

Siji Gamelan

Siji gandum kain

KXM3121

6.5

26

55 ± 5

450

abang

Loro-lorone lancar

KXM3122

6.5

26

55 ± 5

450

abang

Siji Gamelan

Siji gandum kain

KXM3211

8

32

55 ± 5

650

Transparan

Loro-lorone lancar

KXM3212

8

32

55 ± 5

650

Transparan

Siji Gamelan

Siji gandum kain

KXM3221

8

32

55 ± 5

650

abang

Loro-lorone lancar

KXM3222

8

32

55 ± 5

650

abang

Siji Gamelan

Siji gandum kain

Jembar maksimum bisa dadi 3800mm tanpa jahitan, kekandelan 2-8mm, dawa apa wae.

Bahan silikon berkualitas tinggi, elastisitas tinggi

Suhu operasi wiyar wiwit 0 nganti 260 ° C

0 zona / asam / alkali / minyak / banyu / nyandhang / tearock

Awet, anti-tuwa, non-bleaching, kurang gampang kobongan

Aplikasi:

Mesin konstruksi, meja setrika, press panas

Peralatan listrik lan elektronik, komputer, printer

Industri otomotif, aerospace, sandhangan lan energi

Kompor, pemanas, peralatan dapur, wastafel, peralatan gas

Piring gel silika kromatografi tipis, uga diarani plat gel silika resistensi luh sing dhuwur. Iki digawe saka gel silica kromatografi lapisan tipis sing murni lancip dicampur karo binder tartamtu lan disemprot. Lahane umume kaca, lan aluminium foil misuwur ing luar negeri. Kanggo nggawe permukaan papan sing dipasang.
   1. Efek misahake apik, lan jumlah piring akeh.
   2. Titik bintik-bintik cilik, sing cocog kanggo dianalisis seri.
   3. Wektu pisah mung sithik.
  4. Sensitivitas dhuwur, bintik bening, ora difusi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan