Kain Karet

  • Roller Covering Rubber Strip

    Roller Rubber Covering Karet

    resistensi nyandhang banget lan kinerja genggeman sing apik. gunakake ing industri tekstil minangka daya tarik kain, kayata jet, banyu, poros, alat cukur jenggot lan inspeksi kain, alat cetak lan pewarna.