Bantal Karet Silikon

  • Silicone Rubber Cushion For Hot Press

    Bantal Karet Silikon Kanggo Pencet Panas

    Bantal karet silikon kanggo penet panas dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung tekanan panas miturut permintaan pasar, umume digunakake ing mesin laminate press press, papan partikel, kayu lapis, lawang, mebel lan acara liyane.

  • Silicone Rubber Cushion For Card-making Laminator

    Bantal Karet Silikon Kanggo Laminator sing Nggawe Kertu

    Deskripsi Produk Bantal karet silikon kanggo laminator nggawe kertu dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung industri nggawe kertu miturut permintaan pasar, cocog kanggo kabeh jinis kertu bank, kertu kredit lan produksi kertu pinter. Bantal karet silikon sing diproduksi dening perusahaan kita nggunakake rong jinis tatanan struktur, yaiku KXM4213, karet silikon loro-lorone kanthi pola, kain fiberglass lapisan tengah. KXM4233, loro-lorone dirasakake, tengah ...