Produk

  • Silicone Rubber Cushion For Hot Press

    Bantal Karet Silikon Kanggo Pencet Panas

    Bantal karet silikon kanggo penet panas dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung tekanan panas miturut permintaan pasar, umume digunakake ing mesin laminate press press, papan partikel, kayu lapis, lawang, mebel lan acara liyane.

  • Silicone Rubber Cushion For Card-making Laminator

    Bantal Karet Silikon Kanggo Laminator sing Nggawe Kertu

    Deskripsi Produk Bantal karet silikon kanggo laminator nggawe kertu dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung industri nggawe kertu miturut permintaan pasar, cocog kanggo kabeh jinis kertu bank, kertu kredit lan produksi kertu pinter. Bantal karet silikon sing diproduksi dening perusahaan kita nggunakake rong jinis tatanan struktur, yaiku KXM4213, karet silikon loro-lorone kanthi pola, kain fiberglass lapisan tengah. KXM4233, loro-lorone dirasakake, tengah ...
  • Silicone Rubber Sheet For Glass Industry

    Lembar Karet Silikon Kanggo Industri Kaca

    Rincian Produk Lembar karet silikon kanggo industri kaca minangka komponen utama perusahaan sing nyedhiyakake dhukungan tungku laminasi vakum kaca miturut permintaan pasar. Tungku vakum kaca laminasi nggunakake prinsip vakum, nggawe kaca digawe panas ing kahanan vakum, kanthi tekanan atmosfer, supaya gelas ing kantong vakum ditekan kanggo ngilangi hawa lan ora bisa nggawe gelembung, kantong vakum lagi digawe panas lan kahanan pompa vakum kanggo nggawe loro utawa luwih saka gelas lan EV ...
  • Silicone Rubber Sheet For Vacuum Press

    Lembar Karet Silikon Kanggo Pencet Vakum

    Lembar karet silikon kanggo pencet vakum Lembaran karet silikon kanggo pers vakum dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus kanggo ndhukung pers vakum miturut permintaan pasar. Lembar karet silikon kanggo pers vakum minangka komponen utama mesin press vakum, bakal menehi pengaruh langsung marang efektivitas film lan panggunaan biaya press vakum. Lembar karet silikon kanggo pers vakum sing diproduksi dening perusahaan nggunakake bahan baku impor Jerman, nggunakake produksi sing luar biasa ...
  • Silicone Rubber Sheet For Solar Laminator

    Lembar Karet Silikon Kanggo Laminator Surya

    Lembar karet silikon kanggo pencet vakum Lembaran karet silikon kanggo pers vakum dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus kanggo ndhukung pers vakum miturut permintaan pasar. Lembar karet silikon kanggo pers vakum minangka komponen utama mesin press vakum, bakal menehi pengaruh langsung marang efektivitas film lan panggunaan biaya press vakum. Lembar karet silikon kanggo pers vakum sing diproduksi dening perusahaan nggunakake bahan baku impor Jerman, nggunakake produksi sing luar biasa ...
  • Silicone Rubber Sheet For Solar Laminator

    Lembar Karet Silikon Kanggo Laminator Surya

    Kualitas minangka urip perusahaan. Perusahaan kasebut penting banget kanggo kontrol kualitas produk. Iki nduweni klompok personel manajemen mutu profesional, dilengkapi laboratorium produk profesional, ruang uji coba, lan laboratorium.

  • Silicone Rubber Sheet For Glass Industry

    Lembar Karet Silikon Kanggo Industri Kaca

    Plat silikon khusus kanggo industri kaca laminasi minangka komponen utama perusahaan kita kanggo tungku laminasi vakum kaca miturut permintaan pasar.

  • Roller Covering Rubber Strip

    Roller Rubber Covering Karet

    resistensi nyandhang banget lan kinerja genggeman sing apik. gunakake ing industri tekstil minangka daya tarik kain, kayata jet, banyu, poros, alat cukur jenggot lan inspeksi kain, alat cetak lan pewarna.

  • Rough Top Belt

    Sabuk Paling Atas

    Sabuk Konveyor Paling Atas nyedhiyakake ribuan driji genggeman fleksibel kanggo nyekel produk utawa unit rangkep sing digawa munggah utawa mudhun nilai sing curam nganti maksimal 35 derajat. Sabuk Konveyor Paling Atas kasedhiya kanthi tutup karet ireng lan ireng

  • Hypalon rubber fabric

    Kain karet hypalon

    Filsafat perusahaan kita yaiku menang pasar kanthi persaingan lan kerja sama, nggabungake kekuwatan kreatif, nggawe merek kanthi integritas, lan nenunake masa depan kanthi layanan.

  • PU Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas ringan

      Bahan kerangka spesifikasi elastomer Total warna Kekuwatan tarik 1% elongasi diameter rodha minimal Suhu kekandelan N / mm kanthi beban sing ditemtokake mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Siji kain- E1 PVC 1 Putih putih 80 4 10/25 -90 Siji Karet Dua kain- E1 1.5 160 8 40/70 Loro karet Dua kain- E1 2 160 8 50/75 Loro karet Dua kain- E2 2.5 200 10 55/80 Loro karet Loro kain- E2 3 200 10 60/90 Loro karet Tiga fa. ..
  • PVC Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas ringan PVC

      Bahan kerangka spesifikasi elastomer Total warna Kekuwatan tarik 1% elongasi diameter rodha minimal Suhu kekandelan N / mm kanthi beban sing ditemtokake mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Siji kain- E1 PVC 1 Putih putih 80 4 10/25 -90 Siji Karet Dua kain- E1 1.5 160 8 40/70 Loro karet Dua kain- E1 2 160 8 50/75 Loro karet Dua kain- E2 2.5 200 10 55/80 Loro karet Loro kain- E2 3 200 10 60/90 Loro karet Tiga fa. ..