Bantal Karet Silikon Kanggo Laminator sing Nggawe Kertu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bantal karet silikon kanggo laminator nggawe kertu dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung industri nggawe kertu miturut permintaan pasar, cocog kanggo kabeh jinis kertu bank, kertu kredit lan produksi kertu cerdas.
Bantal karet silikon sing diproduksi dening perusahaan kita nggunakake rong jinis tatanan struktur, yaiku KXM4213, karet silikon loro-lorone kanthi pola, kain fiberglass lapisan tengah. KXM4233, loro-lorone dirasakake, karet silikon lapisan tengah.
KXM4213 (Karet silikon loro-lorone kanthi pola, kain fiberglass tengah)
Bahan baku sing diimpor saka Jerman, tahan suhu tinggi, elastisitas sing apik
Kalor kanthi cepet, Panas disebar kanthi seragam
Resisitansi tekanan tinggi sing apik.
Tahan pelarut, tahan tuwa, tahan korosi.
KXM4233 (loro-lorone dirasakake, karet silikon tengah)
Bahan baku bisa uga resisitant, tahan tekanan dhuwur.
Kalor kanthi cepet, Panas disebar kanthi seragam
Penyerapan banyu sing apik, bisa ngilangi gelembung lan watermark kertu permukaan kanthi efektif.
Penyangga sing apik, ndawakake umume papan pemanas lan papan laminasi.

Parameter Produk

Barang KXM4213 KXM4233
Materi lumahing Karet silikon kanthi pola Rasane tahan panas
Bahan tengah Kain fiberglass Karet silikon ireng
Tebing atos A 55 ± 5 50 ± 5
Kekuwatan tarik (N / mm) 80 60
Adhesion (N / mm) 4.5 4.5
Tahan suhu ℃  230 200
Werna Putih putih

Ciri-cirine kaya ing ngisor iki:
(Kain sisi kaca silikon pola dobel)
• Produk kasebut nggunakake bahan baku impor Jerman, resistensi suhu dhuwur lan keluwesan sing apik.
• Konduksi panas sing cepet lan distribusi panas sing seragam bisa nambah output produk sajrone proses laminasi.
• tahan resistensi tekanan sing apik, ora ana deformasi, andal lan awet.
• Mbantu ngilangi jugangan lan biji-bijian sing apik ing permukaan lan ningkatake kualitas produk.
• resistensi pelarut, tahan tuwa, tahan korosi, ora beracun lan ora ambu, sesuai karo syarat perlindungan lingkungan.

• Bahan baku produk bisa tahan suhu lan tekanan dhuwur, memenuhi persyaratan teknologi nggawe kertu lan laminasi, lan digunakake minangka konsumsi kertu khusus.
• Konduksi panas sing cepet lan seragam, nambah efisiensi produksi lan ngirit energi.
• Iki nduweni kinerja panyerepan banyu sing apik, kanthi efektif bisa ngilangi gelembung lan tandha banyu ing ndhuwur kertu, lan bisa nambah tingkat kualifikasi produk.
• Iki nduweni kinerja bantalan sing apik, ngindhari tandha goresan sing disebabake amarga kontak keras ing antarane piring pemanas lan laminasi, lan ndawakake umur layanan ing plat pemanas lan laminasi.
• Gampang digunakake, nyimpen jam pengganti.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan