Sabuk conveyor tugas ringan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

  Spesifikasi bahan kerangka elastomer Total warna Kekuwatan sing kuat 1% elongation diameteripun minimal wheel Suhu
  Kandel N / mm ing momotan sing ditemtokake mm Kisaran 
  mm   N / mm  
Sabuk conveyor PVC Kain siji- E1 PVC 1 Putih ijo 80 4 10/25 -90
Siji karet
Kain loro- E1 1.5 160 8 40/70
Kaloro karet
Kain loro- E1 2 160 8 50/75
Kaloro karet
Kain loro- E2 2.5 200 10 55/80
Kaloro karet
Kain loro- E2 3 200 10 60/90
Kaloro karet
Telung kain- E2 3.5 300 15 70/140
Telung karet
Telung kain- E2 4 300 15 80/160
Telung karet
E1 lan E2 tegese garis lintang minangka monofil poliester kaku.
  Spesifikasi bahan kerangka elastomer Total warna Kekuwatan sing kuat 1% elongation Dhiameter rodha minimal Suhu
  Kandel N / mm ing momotan sing ditemtokake mm Kisaran 
  mm   N / mm  
  Kain siji-     0,5-1,5   80 4 10 月 25 日  
  Siji karet        
  Kain siji-     1.0-1.5   80 4 15/40  
Conveyor karet Kaloro karet        
sabuk Kain loro-     1.5-2.0   160 8 40/70  
  Kaloro karet E0 NBR / PVC Ijo, -125
  Kain loro- E1   2.0-3.0 Putih, 160 8 50/90  
  Telung karet E2   Utawa liyane  
  Kain loro-     1.0-2.0   160 8 30/60  
  Siji karet        
  Telung kain-     3.0-3.5   240 12 60/140  
  Telung karet        
  Telung kain-     3.0-4.0   240 12 80/160  
  Papat karet        
  Telung kain-     2.5-3.0   240 12 50/120  
  Kaloro karet        
  Papat kain-     4.0-4.5   320 16 90/210  
  Papat karet        
  Papat kain-     4.0-5.0   320 16 110/240  
  Lima karet        
  Papat kain-     3.5-4.0   320 16 80/200  
  Telung karet        
  Five kain-     ≧ 5.0   400 20 120/280  
  Enem karet        
          
  PU Spesifikasi Kerangka elastomer Total warna Kekuwatan sing kuat 1% elongation ing beban sing ditemtokake Dhiameter rodha minimal suhu
materi kekandelan N / mm N / mm mm Kisaran 
  mm      
sabuk conveyor Kain siji- E0 TPU 0,8   80 4 10 月 25 日  
  Siji karet putih -90
  Kain loro- E1 TPU 1.4 ijo 160 8 40/70  
  Kaloro karet    
  Telung kain- E2 TPU 2.5   300 15 70/140  
  telung karet    
E0 tegese garis bujur lan garis lintang minangka serat fleksibel, E1 lan E2 tegese garis lintang minangka monofil poliester kaku.
Jeneng kode Kerangka elastomer Total suhu warna
materi kekandelan Kisaran
  mm
Sabuk anti slip TF E1.E2 NBR / PVC 3.0-5.0 -15 ~ 110 Ijo, putih
Sabuk pola khusus FG E1.E2 NBR / PVC.NR / SBR 4.0 ~ 8.0 -15 ~ 110.-30 ~ 100 Ijo, biru, ireng
Sabuk pola kothak intan TK E1.E2 NBR / PVC 3.0 ~ 6.0 -15 ~ 110 ijo
Sabuk suhu dhuwur TSI E0.E1.E2 SIR.EPDM 3.0 ~ 6.0 180 ~ 320.130 ~ 180 Abang, transparan, ireng
Sabuk suhu sithik TL E0.E1.E2 NR / SBR.EPDM 2.0 ~ 6.0 -40 ~ 100 Ireng, abu-abu, bule
Sabuk tahan api TE E0.E1.E2 CR 1.0 ~ 5.0 -30 ~ 120 klawu
Sabuk konduktif TR E1.E2 NBR 1.0 ~ 5.0 -15 ~ 110 ireng
Sabuk orientasi TI E1.E2 PVC. NBR / PVC 1.0 ~ 5.0 -10 ~ 80.-15 ~ 110 Ijo, putih
Sabuk angkat TJ E1.E2 PVC. NBR / PVC 2.0 ~ 5.0 -15 ~ 80.-15 ~ 110 Ijo, putih
Sabuk puter TO E0 PVC. NBR / PVC 1.0 ~ 3.0 -10 ~ 80.-15 ~ 110 Ijo, putih
Sabuk sing dirasakake TM E0.E1.E2 NBR / PVC.SIR 2.5 ~ 8.0 130 ~ 450 Ireng
Sabuk rok TQ E1.E2 PVC. NBR / PVC 4.0 ~ 6.0 -10 ~ 80.-15 ~ 110 Ijo, putih
Sabuk sabuk TS E0 NR / SBR 6.0 ~ 12.0 -40 ~ 100 Ireng, abu-abu, bule
Sabuk gandum kasar TU E3 NBR / PVC.NR / SBR 1,5 ~ 2.0 30 ~ 100.-15 ~ 110 Abang, abu-abu
Sabuk lem TV E4 NBR / PVC 0,6 ~ 1.1 -15 ~ 110 ijo

Karakteristik Dhasar

Kekuatan tarik sabuk adhedhasar nilon ≥3000kg / cm2
Elongasi ≥25% elastisitas ≥1200kg / cm2
Kekuwatan kuat kain poliester E0.E1 ≥2000N / 2.5cm
E2≥2500N / 2.5cm Perpanjangan ≤20%
Gelar karet lumahing karet ≤0.05cm3 / 1.61km
Koefisien gesekan karet permukaan 0.4 ~ 0.6
Koefisien gesekan kain 0,2 ~ 0,3
Koefisien gesekan kulit 0.6 ~ 0.8
Indeks anti-statis: indeks konduktif 106 ~ 109Ωcm 103 ~ 105Ωcm
Karet karet 65 ~ 75 dharat A

Liyane

1.leather duwe rong jinis: loro kulit biru lan kulit lapisan pertama, kulit lapisan pertama duwe struktur kompak lan tahan abrasi, regane larang.
2. sabuk kain sisi loro, sabuk putih kabeh-putih, bahan panganan, ora beracun, higienis, sisih ngisor yaiku kain.
3. sabuk angkat, sabuk putar, sabuk berorientasi lan sabuk rok kabeh diprodhuksi miturut conto lan gambar pelanggan, dhuwure ngangkat bar bisa 1cm, 3cm, 5cm, 7cm, 10cm, spesifikasi garis orientasi bisa O type , Tipe, Tipe B, Tipe C, Tipe D.
4. sabuk pola khusus duwe macem-macem bahan, jinis, warna, sing cocog karo kahanan kerja sing beda.
5. Rasa sabuk sing dirasakake bisa dirasakake wedhus, dirasakake serat, dirasakake aramid, derajat suhu beda.
6. Pola sabuk anti-slip lan sabuk pasir duwe macem-macem jinis.
7. Syarat lan spesifikasi khusus bisa disesuaikan.
8. Kita bisa nyedhiyakake layanan ikatan ing situs.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan