Sabuk Konveyor Ringan

  • Rough Top Belt

    Sabuk Paling Atas

    Sabuk Konveyor Paling Atas nyedhiyakake ribuan driji genggeman fleksibel kanggo nyekel produk utawa unit rangkep sing digawa munggah utawa mudhun nilai sing curam nganti maksimal 35 derajat. Sabuk Konveyor Paling Atas kasedhiya kanthi tutup karet ireng lan ireng

  • PU Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas ringan

      Bahan kerangka spesifikasi elastomer Total warna Kekuwatan tarik 1% elongasi diameter rodha minimal Suhu kekandelan N / mm kanthi beban sing ditemtokake mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Siji kain- E1 PVC 1 Putih putih 80 4 10/25 -90 Siji Karet Dua kain- E1 1.5 160 8 40/70 Loro karet Dua kain- E1 2 160 8 50/75 Loro karet Dua kain- E2 2.5 200 10 55/80 Loro karet Loro kain- E2 3 200 10 60/90 Loro karet Tiga fa. ..
  • PVC Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas ringan PVC

      Bahan kerangka spesifikasi elastomer Total warna Kekuwatan tarik 1% elongasi diameter rodha minimal Suhu kekandelan N / mm kanthi beban sing ditemtokake mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Siji kain- E1 PVC 1 Putih putih 80 4 10/25 -90 Siji Karet Dua kain- E1 1.5 160 8 40/70 Loro karet Dua kain- E1 2 160 8 50/75 Loro karet Dua kain- E2 2.5 200 10 55/80 Loro karet Loro kain- E2 3 200 10 60/90 Loro karet Tiga fa. ..