Roller Rubber Covering Karet

Katrangan singkat:

resistensi nyandhang banget lan kinerja genggeman sing apik. gunakake ing industri tekstil minangka daya tarik kain, kayata jet, banyu, poros, alat cukur jenggot lan inspeksi kain, alat cetak lan pewarna.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Model Kandel (mm) Tahan panas ℃ Ketegangan efektif (N / mm) Materi pola Werna
901 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester kasar abu-abu, putih, kuning, biru, abang
902
903
904
905
911 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester Gandum kasar abu-abu, putih
912
921 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester Gandum tipis abu-abu, putih
922
931 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester Matte klawu
941 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester  cahya abu-abu / jambon
951 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester Gandum bunder biru
952 2-2.5 -10 ~ 110 35 Kain NR / poliester Gandum Gamelan kamulyan
961 3.5-4.5 -10 ~ 110 35 Kain NBR / poliester Pola suket ireng
971 2-2.5 -60 ~ 250 30 Si / fiberglass Gamelan  Putih lan transparan
972 2-2.5 -60 ~ 250 30 Si / fiberglass kasar Putih lan transparan
     Werna lan pola liyane bisa disesuaikan miturut syarat
Kinerja resistensi nyandhang banget lan kinerja genggeman sing apik.
Gunakake digunakake ing industri tekstil minangka daya tarik kain, kayata jet, banyu, poros, alat cukur gripper lan mesin inspeksi kain, peralatan cetak lan pewarna.
TDS kekandelan 1-2mm
Jembar  40mm / 50mm / 80mm / 100mm
Kekuwatan sing kuat miturut kabutuhan pelanggan
Pola lan warna miturut kabutuhan pelanggan

Paket

1
2
3

digunakake ing mesin tenun rapier lan mesin tekstil 2. klompok ijo 3. 38-100mm W. 4. 100m L. 5. adhensiven DACOTEX adhensiven, salah sawijining pabrikan roller sing paling misuwur, mesthi ngasilake produk bermutu sing apik ing anti -bahan, istilah anti-dhuwur lan umur dawa, lan misuwur ing OEM saka Eropa lan Amerika. Luwih saka 40 jinis produk DACOTEX akeh digunakake ing 1. Rapier tenun, tenun jet banyu, mesin tenun bunder, mesin pamisah film 2. Mesin pewarna, mesin pembentuk, mesin cetak, 3. Gulungan pandhuan kain kanggo mesin rampung, kayata mesin mundhak, mesin gunting, mesin sueding, mesin kompak, mesin lurus pakan 4. Pandhuan rol mesin manufaktur kertas. Kita nyedhiyakake kain ireng utawa ijo sing digunakake ing tenun rapier kanthi jembaré 15, 18, 23, 24, 25, 27mm. Bahan: Silikon, NBR, NR, NBR anti-statis, PVC, PU, ​​karet gabus, nilon, serat sintetis lan kain wol, lan liya-liyane koefisien gesekan digunakake kanggo macem-macem kain. Dawa standar: 50m lan 100m. Jembar standar: 38mm, 40mm, 50mm, 70mm, 100mm. Perekat utawa lem dhewe diwenehake miturut panjaluk sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan