Babagan Kita

Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd dununge ana ing pusat geometris zona ekonomi Sungai Yangtze Delta sing subur, bali kali Yangtze, berorientasi ing Taihu. Pusat ekonomi Wétan nganti Tiongkok - Shanghai 150 kilometer, sisih kulon saka ibukutha kuno-Nanjing 150 kilometer, kidul nganti Bandara Internasional Wuxi Sunan 50 kilometer. Jinghu lan yanjiang ana rong dalan gedhe sing ditemoni ing wilayah jiangyin, jembatan dalan gedhe Jiangyin Yangtze sing ngomunikasikan sisih lor lan kidul kali Yangtze, minangka pusat transportasi penting ing kali Yangtze ing sisih hilir. Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd dununge ana ing sisih wetan taman industri yunting.

1
3

Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd minangka perusahaan saham sing fokus ing Ilmu, Industri lan Perdagangan. Nduweni luwih saka 300 karyawan, kalebu luwih saka 88 staf profesional lan teknis perguruan tinggi. Saiki dadi anggota jaring energi surya ing China. Perusahaan kami wis lulus ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu 2008, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001, Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan ISO9001. Produk kasebut nduwe minyak bumi, petrifaksi, panganan, pengiriman, jalur kereta api lan elektron, lsp. Saiki kita duwe luwih saka patang puluh ewu area pemrosesan meter persegi lan luwih saka 80 peralatan khusus kanggo produksi, penjualan tahunan 2018 yaiku 2.5 atus yuta. Perusahaan kita duwe penjualan, pemasaran, departemen proyek, departemen teknologi, QC, kamar kerajinan, departemen produksi, laboratorium, departemen layanan, lsp, sing nyedhiyakake sistem jaminan sing kuat kanggo produksi, kualitas sales lan sawise-penjualan produk.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut nandur modal akeh kanggo kulawarga sing kuwat, ngrancang lan ngasilake luwih saka sepuluh sabuk conveyor tugas ringan, kain karet lan lini produksi lembaran karet. Saiki kita duwe 3 banbury, 12 mesin campuran, siji 1830 kalender papat gulung, siji 1730 kalender telung gulung, wolung mesin 1400 jinis drum, loro mesin ngobati jinis drum 2000, loro mesin ngobati jinis drum 2000, siji 2200 mesin ngobati jinis drum, siji 3000 mesin ngobati jinis drum, siji mesin ngobati jinis drum 4200, mesin ngobati jinis drum 4200 minangka mesin paling gedhe ing saindenging jagad. Kajaba iku, kita duwe mesin set 8 set, yaiku 2400 * 10000, 4000 * 2000, 1500 * 3000, 1400 * 5700, 1400 * 4000, 1200 * 2700, 650 * 4000. Ing taun 2016, kita nggawe mesin super-sudhut, jembaré 24 meter.

7

Caycemay fokus kanggo nggawa barang sing angel uga barang sing lembut. Akeh staf sing profesional lan bisa melu lan sinau supaya bisa ngoperasikake sistem mutu, manajemen produksi lan kemampuan produk kanggo berkembang. Kangge, kanggo nglumpukake informasi pasar lan pesen teknik paling anyar sing luwih maju kanthi produk anyar, Caycemay wis aktif nggawe hubungan kerjasama sing tetep lan stabil karo sawetara institusi investigasi. Saiki, perusahaan duwe rolas paten, konsep lembaran karet silikon, standar industri bantal silikon tahan panas, melu revisi standar nasional lantai karet.

Kualitas minangka umur perusahaan, perusahaan kasebut penting banget kanggo kontrol kualitas produk, kita duwe staf profesional sing fokus ing manajemen kualitas, kita duwe lab produk profesional, ruang uji coba, laboratorium. Ing produksi, kita tetep produksi standar, penegakan standar nasional, standar industri lan standar perusahaan sing ketat, saéngga produk bisa memenuhi persyaratane para pelanggan.

Produk perusahaan Caycemay ana gandhengane karo produksi nasional ing macem-macem industri ing saindenging negara, sawetara produk sing diekspor menyang pirang-pirang negara. Ukuran produksi, kualitas, rega, pangiriman lan pelanggan layanan duwe pujian saka pelanggan lan duwe reputasi dhuwur.

Produk Caycemay target teknologi tinggi, nyerna lan nyerep teknologi canggih asing, tanggung jawab kanggo ngganti impor, nambah tarif domestik. Kain tahan api kanggo kendaraan rel diwenehake menyang perusahaan manca negara; lembar karet silikon kanggo laminator surya, kaca, kekayon lan nggawe kertu kanthi reputasi apik; lantai karet berkembang apik banget.

Kanthi ide manawa kualitas apik, layanan paling apik, rega kompetitif bakal tetep lan saya gedhe, Caycemay tetep nggawe budaya lan konsepsi "adhedhasar manungsa." Tumindak kasebut pancen nyengkuyung para staf kanggo nambah tanggung jawab lan kemampuan ngrenovasi sing ningkatake semangat lan solidaritas perusahaan.

Kanthi konsepsi "tulus lan kapercayan narik kawigaten para pelanggan ing saindenging jagad", Caycemay kanthi semangat bisa nampani sampeyan ngunjungi pabrik kanthi pangarep-arep bisa entuk kapercayan, dhukungan lan pujian amarga produk lan layanan paling apik ing Caycemay.

Caycemay nggawe sistem jaminan kualitas saka bahan baku sing mlebu pabrik menyang layanan purna jual produk lan organisasi pangembangan produk anyar kanthi teknik lan personel teknis minangka badan utama. Kanthi dhasar stabil produksi produk sing wis ana lan luwih ningkatake kualitas produk. Nambah intensitas transformasi teknologi lan inovasi teknologi, lan liwat kerjasama karo unit riset ilmiah domestik lan universitas. Nyewa ahli saka luar negeri. Ngatasi masalah teknis ing proses produksi lan gawe produk anyar. Perusahaan Caycemay gelem nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing dipercaya lan sistematis, njawab lan ngilangi kesalahan operasi sabuk (conveyor) lan pilih produk sabuk transmisi (conveyor) sing cocog kanggo memenuhi spesifikasi operasi lan syarat aplikasi pangguna. Peralatan pangolahan hilir sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan bisa njamin ikatan sabuk sing cepet lan efektif lan ikatan sabuk ing situs dening pangguna. Ngurangi downtime. nyuda biaya pabrik. Pangguna bisa nemtokake ukuran lan spesifikasi sabuk, sabuk tanpa wates utawa sabuk terbuka, utawa strip angkat lem, strip pandhuan utawa rok ing sabuk. Kita wis ngerti panjaluk sabuk sampeyan, lan yakin manawa layanan bakal mbantu sampeyan.