Pangolahan logam profesional. Personel sing pengalaman banget & dilengkapi

Nyuwun pesenan

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

tulus lan dateng narik kawigaten para pelanggan ing saindenging jagad

Babagan Kita

Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd dununge ana ing pusat geometris zona ekonomi Sungai Yangtze Delta, bali kali Yangtze, berorientasi ing Taihu. Pusat ekonomi Wétan nganti Tiongkok - Shanghai 150 kilometer, sisih kulon saka ibukutha kuno-Nanjing 150 kilometer, kidul nganti Bandara Internasional Wuxi Sunan 50 kilometer. Jinghu lan yanjiang ana rong dalan gedhe sing ditemoni ing wilayah jiangyin, jembatan dalan gedhe Jiangyin Yangtze sing ngomunikasikan sisih lor lan kidul kali Yangtze, minangka pusat transportasi penting ing kali Yangtze ing sisih hilir. Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd dununge ana ing sisih wetan taman industri yunting.

  • about_banner_1

Paling Anyar Saka Warta Blog

tulus lan dateng narik kawigaten para pelanggan ing saindenging jagad

  • Sawise suwe ing industri silikon, akeh pelanggan bakal ngrungokake pitakon iki: produk silikon kanthi ukuran sing padha utawa struktur sing padha duwe rega sing beda. Babagan topik iki, biyen aku rada repot. Kanggo ngrampungake masalah iki, saliyane sinau ...
  • 1. Miturut ukuran volume transportasi, dipérang dadi: B500 B600 B650 B800 B1000 B1200 Model sing umum digunakake kayata B1400 (B tegese jembaré, ing milimeter). Saiki, kapasitas produksi perusahaan paling gedhe yaiku sabuk conveyor B2200mm. 2. Miturut macem-macem ...
1 (7)
1 (8)
1 (9)
1 (10)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (14)
1 (15)
1 (16)
1 (17)
1 (18)
1 (19)
1 (20)
1 (21)
1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (5)
1 (6)