Lembar Karet Silikon Kanggo Laminator Surya

Katrangan singkat:

Kualitas minangka urip perusahaan. Perusahaan kasebut penting banget kanggo kontrol kualitas produk. Iki nduweni klompok personel manajemen mutu profesional, dilengkapi laboratorium produk profesional, ruang uji coba, lan laboratorium.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kualitas minangka urip perusahaan. Perusahaan kasebut penting banget kanggo kontrol kualitas produk. Iki nduweni klompok personel manajemen mutu profesional, dilengkapi laboratorium produk profesional, ruang uji coba, lan laboratorium. Sajrone proses produksi, produksi kasebut tetep standar lan nglipur negara lan industri kanthi ketat. Standar lan standar perusahaan kanggo ngaktifake produk kanggo memenuhi syarat pangguna. Produk Perusahaan Caycemay nyakup kabeh jinis pekerjaan sing diproduksi dening masarakat ing saindenging negara, lan sawetara produk wis ana ing luar negeri lan ing saindenging jagad. Ukuran produksi, kualitas, rega, pangiriman, lan layanane entuk pujian saka para pelanggan lan duwe reputasi dhuwur.

Produk perusahaan tujuane kanggo produk bermutu tinggi, lan ngupayakake nyerna lan nyerep teknologi asing kanggo ngganti impor lan nambah tarif lokalisasi. Tarpaulin tahan api kanggo kendaraan rel wis diwenehake menyang perusahaan asing. Lembar silikon ngemot separo lapangan ing laminator surya, kaca, kayu, tikar kertu, lsp; bahan panyegelan karet ing industri petrokimia wis entuk reputasi dhuwur;

Lembar karet silikon kanggo laminator surya, lembaran silikon tahan luh kanthi Caycemay nggunakake bahan merek sing misuwur ing saindenging jagad, teknologi paten canggih lan produksi lini perakitan peralatan khusus, produk kasebut nduweni stabilitas lan reliabilitas sing apik, lan digunakake kanthi profesional kanggo laminator surya, lsp. peralatan

3

Produk iki ngenalake bahan bertulang ramah lingkungan sing tahan asam, tahan medium, tahan suhu tinggi lan bahan kerangka khusus adhedhasar papan gel silika sing ramah lingkungan. Mangkono, kekuatan tarik, kekuatan luh, lan stabilitas dimensi saka piring silikon saya apik, lan umur layanan produk bakal suwe.

  Uga duwe kauntungan yen sheet karet digunakake kanthi wates, ora bakal nyebabake kerusakan modul sel surya. Jembar maksimum bisa nganti 4000mm tanpa lapisan.

1
Atose (Shore A) 60 ± 2
Kuwat luh Mpa≥ 10.5
Kekuwatan luh N / mm≥ 40
Tahan suhu ℃ 200
Tahan EVA (dibandhingake) apik

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan