Bantal Karet Silikon Kanggo Pencet Panas

Katrangan singkat:

Bantal karet silikon kanggo penet panas dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung tekanan panas miturut permintaan pasar, umume digunakake ing mesin laminate press press, papan partikel, kayu lapis, lawang, mebel lan acara liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bantal karet silikon kanggo penet panas dirancang lan diproduksi dening perusahaan kami sing khusus ndhukung tekanan panas miturut permintaan pasar, umume digunakake ing mesin laminate press press, papan partikel, kayu lapis, lawang, mebel lan acara liyane.
Ing kombinasi penet panas, bantal karet silikon dipasang ing antarane piring panas lan template, supaya tekanan operasi lan suhu piring panas ditularake kanthi merata, banjur veneer lan substrat padha kanthi luwih erat, dadi bisa nambah permukaan lan kualitas internal produk, bisa menehi ganti rugi kanggo kesalahan plate kanggo nglindhungi template saka karusakan.
Struktur bantal karet silikon kanggo pers panas yaiku kerangka silikon-silikon, kekandelan 1,5-2.5mm, suhu panas 250 ℃, kekuatan tarik lan luh sing dhuwur, ora ana deformasi, keseragaman ketebalan, umur kerja sing dawa.

Rincian Produk

Nomer model Ngilangi kekuwatan kekuwatan adesif Atose (Shore A) Breaking extensibility% warna
Mpa N / mm
KXM2321 80 2.5 55 ± 5 350 abang

Panggunaan produk: Iki digunakake kanggo pencet panas, umume digunakake kanggo mebel, lawang kayu saka tempel tekanan.

Fitur produk: kekuatan tarik dhuwur lan kekuatan nyuwek, malah kekandelan, umure dawa, tahan panas nganti 250.

Spesifikasi produk: 1) kekandelan: 1.5-2.5mm 2) jembaré maksimum: 3800mm tanpa gabungan 3) dawane 4) warna: abang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan