Cara perawatan ing situs kanggo penyimpangan sabuk conveyor

1. Miturut ukuran volume transportasi, dipérang dadi: B500 B600 B650 B800 B1000 B1200 Model sing umum digunakake kayata B1400 (B tegese jembaré, ing milimeter). Saiki, kapasitas produksi perusahaan paling gedhe yaiku sabuk conveyor B2200mm.

2. Miturut lingkungan panggunaan sing beda, dipérang dadi sabuk conveyor karet biasa, sabuk conveyor karet tahan panas, sabuk conveyor karet tahan adhem, sabuk conveyor karet tahan alkali, sabuk conveyor karet tahan minyak, sabuk conveyor panganan lan model liyane. Kekandelan karet tutup paling ngisor ing sabuk conveyor karet biasa lan sabuk conveyor panganan yaiku 3.0mm, lan kekandelan minimal karet tutup ngisor yaiku 1,5mm; sabuk conveyor karet tahan panas, sabuk conveyor karet tahan adhem, sabuk conveyor karet tahan alkali, lan sabuk conveyor karet tahan minyak. Ketebalan minimum lem yaiku 4.5mm, lan kekandelan minimum tutup ngisor yaiku 2.0mm. Miturut kahanan tartamtu ing lingkungan panggunaan, kekandelan 1,5mm bisa digunakake kanggo nambah umur layanan karet tutup ndhuwur lan ngisor.

3. Miturut kekuatan tarik sabuk conveyor, bisa dipérang dadi sabuk conveyor kanvas biasa lan sabuk conveyor kanvas sing kuat. Sabuk conveyor kanvas sing kuat dipérang dadi sabuk conveyor nilon (sabuk conveyor NN) lan sabuk conveyor poliester (sabuk conveyor EP).

2. Cara perawatan ing situs kanggo penyimpangan sabuk conveyor

(1) Penyetelan penyimpangan roller seret otomatis: Nalika kisaran penyimpangan sabuk conveyor ora akeh, roller seret sing dipasang dhewe bisa dipasang ing penyimpangan sabuk conveyor.

(2) Nyetel lan nyetel penyimpangan sing cocog: Nalika sabuk conveyor nyimpang saka kiwa menyang tengen, lan arah ora teratur, tegese sabuk conveyor terlalu longgar. Piranti ketegangan bisa diatur kanthi tepat kanggo ngilangi penyimpangan.

(3) Pangaturan penyimpangan roller vertikal kanthi sisi siji: Sabuk conveyor mesthi nyimpang ing sisih siji, lan sawetara rol vertikal bisa dipasang ing kisaran kanggo ngreset sabuk.

(4) Nyetel penyimpangan roller: sabuk conveyor mbukak roller, priksa manawa roller ora normal utawa obah, nyetel roller menyang posisi horisontal lan puteran biasane kanggo ngilangi penyimpangan.

(5) Mbenerake penyimpangan sendi sabuk conveyor; sabuk conveyor mesthi mlaku ing sak arah, lan penyimpangan maksimum ana ing sendi. Sambungan sabuk conveyor lan garis tengah sabuk conveyor bisa didandani kanggo ngilangi penyimpangan.

(6) Nyetel penyimpangan roller seret sing diangkat: sabuk conveyor duwe arah lan jarak penyimpangan tartamtu, lan sawetara klompok rol seret bisa diangkat ing sisih ngelawan arah penyimpangan kanggo ngilangi penyimpangan.

(7) Nyetel penyimpangan roller seret: arah penyimpangan sabuk conveyor wis mesthi, lan pamriksaan nemokake manawa garis tengah roller seret ora jejeg karo garis tengah sabuk conveyor, lan roller seret bisa diatur kanggo ngilangi penyimpangan.

(8) Ngilangake lampiran: titik penyimpangan sabuk conveyor tetep ora owah. Yen lampiran ditemokake ing rol seret lan drum, penyimpangan kasebut kudu diilangi sawise dicopot.

(9) Mbenerake penyimpangan feed: tape ora nyimpang ing sangisore entheng, lan ora nyimpang ing sangisore beban abot. Bobot lan posisi pakan bisa diatur kanggo ngilangi penyimpangan.

(10) Mbenerake penyimpangan braket: arah penyimpangan sabuk conveyor, posisi tetep, lan penyimpangan serius. Tingkat lan vertikal braket bisa disetel kanggo ngilangi penyimpangan.


Wektu kiriman: Mar-25-2021