Sawise suwe ing industri silikon, akeh pelanggan bakal ngrungokake pitakon iki: produk silikon kanthi ukuran sing padha utawa struktur sing padha duwe rega sing beda.

Sawise suwe ing industri silikon, akeh pelanggan bakal ngrungokake pitakon iki: produk silikon kanthi ukuran sing padha utawa struktur sing padha duwe rega sing beda. Babagan topik iki, biyen wis ana

Aku repot sawetara wektu. Kanggo ngrampungake masalah iki, saliyane sinau saka para industri sadurunge, aku uga tuku produk silikon kanthi rega, pabrikan, lan wilayah sing beda-beda kanggo mbandhingake.

Dina iki, aku bakal menehi panjelasan sederhana babagan perusahaan kitaproduk s, ngarep-arep mbantu sampeyan luwih ngerti industri produk silikon.

 1. Ing babagan bahan: Sawetara industri khusus duwe syarat khas kanggo produk silikon. Contone, rega produk silikon sing digawe saka lem cuaca lan produk silikon biasa mesthi beda.

 2. Ukuran struktur: Sawetara gel silika katon padha ing njaba, nanging ukuran struktur internal bisa beda, lan struktur uga luwih rumit, sing bakal mengaruhi output produksi, mula regane ora padha

 3. Proses: Keragaman proses produksi produk silikon uga bakal mengaruhi biaya produksi. Kayata nyithak sutra, nyithak gulung, transfer termal, lsp. Sajrone produksi

4. Cetakan: Jumlah bolongan ing cetakan produk bakal mengaruhi kapasitas produksi. Mung yen panjaluk pelanggan lan jumlah bolongan cetakan bisa entuk rasio cukup, bisa nyuda biaya tenaga kerja lan efektifitas biaya produk silikon khusus bisa ditambah.

 5. Panjaluk: Kanggo produk sing padha, luwih akeh jumlah pangaturan dhewe, regane luwih apik.

 Saka ndhuwur, bisa dideleng yen regane produk silikon sing katon padha ora bakal padha. Gegayutan karo bahan baku sing digunakake, ukuran struktur, teknologi produk, jumlah rongga cetakan lan jumlah pesanan.

Mula, disaranake supaya pelanggan nemtokake konten kasebut sadurunge nggawe produk, lan banjur kerja sama karo pabrikan. Silikon Zhongsheng nampani kabeh pelanggan supaya bisa ngatur, yen sampeyan butuh, kita mesthi ana ing kana.


Wektu kiriman: Mar-25-2021